BMXProtect Side-plate ‘Royce’ met naam en nummer

13,50 incl. btw

BMXProtect Side-plate ‘Royce’ met klittenband in Premium Kwaliteit

Personaliseer je side-plate met je naam en eigen licentie-nummer!
Onze Side-plate’s hebben een zeer scherpe, kleurvaste full-color bedrukking op een witte ondergrond met matte uitstraling! De cijfers worden gedrukt op jouw side-plate dus het zijn GEEN loslatende plakcijfers. De bedrukking op deze side-plate is duurzaam en onuitwisbaar.
De side-plate wordt in z’n geheel bedrukt in het gekozen ontwerp met jouw naam en licentienummer in het lettertype naar jouw keuze. Ook is de side-plate zo ontworpen dat er geen nopjes, schroefjes of andere dopjes op jouw frame/kader krassen kan maken! BMXProtect heeft zijn ervaring in het ontwerp en productie van deze side-plate laten gelden.
  • Stel hier je side-plate samen:

    De levertijd voor een zijbordje is 5-7 werkdagen ná goedkeuring van de drukproef. Geef hier aan wanneer je hem nodig hebt. Heb jij je zijbordje sneller nodig dan wij hem kunnen produceren en heb jij niets om mee te racen? Dan zorgen wij kosteloos voor een tijdelijk nood-zijbordje zodat je in ieder geval kunt deelnemen! 

Is het artikel in voorraad en bestel je op werkdagen voor 15.00 uur, dan wordt je bestelling meteen verzonden!
Bestel je een gepersonaliseerd artikel? Dan ontvang je eerst een drukproef ter goedkeuring. De levertijd voor gepersonaliseerde artikelen is ongeveer 5-8 werkdagen.
Heb je je bestelling met spoed nodig? Meldt dit dan bij de opmerking tijdens het afrekenen! Dan houden we hier graag rekening mee en overleggen we met je wat de mogelijkheden zijn.

Veilig en secure bestellenVeilig bestellen en afrekenen
gratis verzending bij BMXProtect.comVanaf 99 euro GRATIS thuisbezorgd!
Binnen NL gratis retournerenBinnen NL gratis retourneren en ruilen
Hoge klantbeoordeling bij BMXProtect.comHoge Klantenbeoordeling ***** 9,4/10
contacteer BMXProtect.comOok bereikbaar via WhatsApp (24-7)