GRATIS OMRUILEN

Na ontvangst van je bestelling heb je 30 dagen de tijd om de producten aan ons te retourneren of om te ruilen.
Gepersonaliseerde artikelen (zoals nummerbord-stickers) kunnen niet worden geretourneerd of omgeruild.

We hanteren gratis een eenmalige OMRUILSERVICE. Als je je bestelling hebt ontvangen en de maat is niet goed dan mag je het artikel gratis ruilen voor een andere maat, andere kleur of een ander model. Stel dat je handschoenen hebt besteld, maar deze passen niet en je ziet andere handschoenen van een ander merk of kleur dan kun je deze eenmalig gratis omruilen. Twijfel je tijdens je bestelling aan de juiste maat? Overleg met ons zodat we kunnen zorgen dat de kans zo klein mogelijk wordt dat je het verkeerde besteld. 

Wij sturen je na ontvangst van het retourformulier een QR-code per e-mail die je kunt laten zien bij een DHL-Parcelshop. Zo kun je jouw retourzending afgeven bij een DHL Parcelshop. Na ontvangst van je product(en) sturen wij je het andere artikel toe. Houd rekening met een langere doorlooptijd als je nieuwe artikel moet worden besteld bij een leverancier van ons. Het is daarom belangrijk dat je de omruiling aankondigt via het retourformulier. We overleggen dan eerst met jou of het andere artikel leverbaar is, zodat we eventuele teleurstellingen kunnen voorkomen.

Wil je (een deel van) je bestelling retour sturen en niet omruilen? Dan zijn de retourkosten voor jouw rekening. Meld je retour altijd aan via onderstaand formulier! Zonder aankondiging van je retour kunnen wij je retour niet verwerken en kan het langer duren voordat je je aankoopbedrag teruggestort krijgt.

De retourkosten zijn € 5,95 voor adressen binnen Nederland en € 9,95 voor adressen vanuit België per zending. Komt jouw retour van buiten Nederland of België? Informeer dan naar de retourkosten voordat je een bestelling plaatst of voordat je de retour aankondigt.

Na ontvangst controleren we de teruggestuurde artikelen (op beschadigingen en originele verpakking) en retourneren we je aankoopwaarde binnen 5 werkdagen op de tegenrekening of creditcard die is gebruikt bij het afrekenen.
We verrekenen de retourkosten à € 5,95 op de aankoopwaarde (voor België € 9,95).

Uiteraard kun je de artikelen ook altijd ruilen op een evenement of wedstrijd waar we aanwezig zijn. Mail ons dan en maak een afspraak. Daar kunnen we natuurlijk ook jouw vervangende artikel mee naar toe nemen 🙂

* Indien je een groot deel van je bestelling retour stuurt en je daardoor niet meer binnen de grens valt voor een ‘gratis verzending’, mogen wij de geldende verzendkosten alsnog berekenen.

  U wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw recht op retour.
  Uw gegevens:

  Product informatie & Reden van retour


  Reden van retour:

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google

  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.