GRATIS Retourneren

Bevindt jouw woonadres in Nederland? Dan kun jij bij BMXProtect.nl je bestelling GRATIS retourneren*. Ligt jouw woonadres in België? Dan zijn de retourskosten € 5,95 per zending.

Heb je een aankoop gedaan en het bevalt niet of het past niet naar je zin? Vul onderstaand formulier volledig in en wij mailen je de instructies hoe je de artikelen gratis kunt retourneren.
In de meeste gevallen sturen wij per email je een QR-code die je kunt laten zien bij een DHL-Parcelshop. Zo kun je jouw retourzending gratis afgeven bij een DHL Parcelshop.

Na ontvangst controleren we de teruggestuurde artikelen (op beschadigingen en originele verpakking) en retourneren we je aankoopwaarde binnen 5 werkdagen op de tegenrekening of creditcard die is gebruikt bij het afrekenen.
Stuur je jouw retour vanuit België? Dan verrekenen wij de retourskosten à € 5,95 op de aankoopwaarde.

Uiteraard kun je de artikelen ook altijd ruilen op een evenement of wedstrijd waar we aanwezig zijn. Mail ons dan en maak een afspraak. Daar kunnen we natuurlijk ook jouw vervangende artikel mee naar toe nemen 🙂

* Indien je een groot deel van je bestelling retour stuurt en je daardoor niet meer binnen de grens valt voor een ‘gratis verzending’, mogen wij de geldende verzendkosten alsnog berekenen.

  U wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw recht op retour.

  Uw gegevens:


  Product informatie & Reden van retour

  Reden van retour:
  Beschadigd ontvangenNiet zoals verwachtTe laat ontvangenVerkeerd artikel geleverdZonder reden (herroepingsrecht)

  Product is geopend: janee

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.