GRATIS Retourneren

Bevindt jouw woonadres in Nederland? Dan kun jij bij BMXProtect.nl je bestelling ALTIJD GRATIS retourneren. Ligt jouw woonadres in België? Dan zijn de retourskosten € 5,95 per zending.

Heb je een aankoop gedaan en het bevalt niet of het past niet naar je zin? Vul onderstaand formulier volledig in en wij mailen je de instructies hoe je de artikelen gratis kunt retourneren.
In de meeste gevallen sturen wij per email je een retoursetiket die je kunt printen en plakken op de doos. Zo kun je jouw retourszending gratis afgeven bij (een agentschap) PostNL. Heb je de App van PostNL geïnstalleerd op je telefoon? Dan kun je ook de ontvangen barcode bij PostNL laten scannen en dan printen zij een label voor je uit. (Lees hier meer over de App van PostNL: https://www.postnl.nl/campagnes/digitaal-verzendbewijs/?searchResult=position5

Na ontvangst controleren we de teruggestuurde artikelen (op beschadigingen en originele verpakking) en retourneren we je aankoopwaarde binnen 5 werkdagen op de tegenrekening of creditcard die is gebruikt bij het afrekenen.
Stuur je jouw retour vanuit België? Dan verrekenen wij de retourskosten à € 5,95 op de aankoopwaarde.

Uiteraard kun je de artikelen ook altijd ruilen op een evenement of wedstrijd waar we aanwezig zijn. Mail ons dan via info@bmxprotect.nl en maak een afspraak. Daar kunnen we natuurlijk ook jouw vervangende artikel mee naar toe nemen 🙂

  U wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw recht op retour.

  Uw gegevens:


  Product informatie & Reden van retour

  Reden van retour:
  Beschadigd ontvangenNiet zoals verwachtTe laat ontvangenVerkeerd artikel geleverdZonder reden (herroepingsrecht)

  Product is geopend: janee

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.