BMXprotect is verhuisd!

BMXprotect winkel verhuisd

Het was een beetje stil bij BMXprotect de laatste tijd, maar daar was een goede reden voor: we zijn verhuisd!

Het werd het afgelopen jaar voor ons steeds duidelijker dat we meer ruimte nodig hadden en dat we heel graag ook een winkelruimte wilden. Met deze verhuizing is dat gelukt.

Het was niet eens zo’n eind; een paar huizen verderop in hetzelfde dorp. Maar het mooie aan die verhuizing is, dat we nu een heuse, hele echte, fysieke winkelruimte hebben.

BMXprotect is dus vanaf nu niet alleen meer een webshop, maar ook een ‘gewone’ winkel. Nog makkelijker voor mensen die willen passen, voelen, zien. De eerste spulletjes staan en hangen al en we gaan ervoor zorgen dat de winkel steeds beter gevuld gaat worden.

Verhuisd of niet, onze service via de webshop: gratis retourneren als iets niet past, blijft uiteraard wel gewoon bestaan.

Verder verandert er natuurlijk ook vrijwel niets, we hebben nog altijd heel veel mooie merken zoals Fasthouse, Leatt en 100%.

We zien jullie graag binnenkort een keer persoonlijk in de BMXprotect shop. Wil je langskomen? Maak dan wel eerst even een afspraak, we zijn nog druk met allerlei zaken in en rond de nieuwe bedrijfsruimte en we moeten uiteraard ook rekening houden met de Covid19- regels.

IMG 2484

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *