betaalmogelijkheden

Uiteraard zorgen we bij BMXprotect.nl ervoor dat je veilig en met plezier winkelt. Dat ziet je al meteen wanneer je onze webshop bezoekt en bovenin je browser het beveiligde slotje ziet. Zo weet je dat veilig kunt rondsurfen in onze webshop. Daarnaast gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind je alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het best bij je past.

Veilig betalen
De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door BMXprotect.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject
Je hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel in de webshop en je hebt je adres- en bezorggegevens ingevuld. Je herkent een beveiligde verbinding aan het slotje bovenin je scherm. Op dat moment word je doorgeschakeld van de website van BMXprotect.nl naar het betalingssysteem van één van onze servicepartners; Mollie of PayPal. Zodra één van onze servicepartners je betaling ontvangen heeft, krijgen wij direct een akkoord binnen. Wij nemen je bestelling dan meteen in behandeling.

Binnen het afrondingsproces verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kies je de gewenste betaalwijze:

Online betalen

Indien je kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking je betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je bestelling meteen in behandeling nemen.

Wij bieden je de volgende online betaalmethodes:

Betalen met iDeal in uw eigen bankomgeving
De meest gekozen betaalmethode van Nederland… Betalen met iDeal is simpel, snel en volkomen veilig. Nadat je voor iDeal heeft gekozen om te betalen en de bestelling heeft afgerond, selecteer je de bank waar je normaal ook al je online bankzaken regelt. Je komt direct op de bekende pagina van je bank terecht. Je logt op de gebruikelijke manier in en hoeft nergens meer naar om te kijken want alle relevante gegevens zijn dan al voor je ingevoerd. Je voldoet daarna de betaling op de voor jou welbekende manier en keurt hiermee de betaling goed. Je ontvangt daarna een bevestiging van je bank en keert terug naar de webshop. De bestelbevestiging van de shop heb je dan inmiddels ook al binnen.
Alle grote Nederlandse banken worden ondersteund.

Betalen met Mister Cash in uw eigen bankomgeving
Betalen met Bancontact Mister Cash is simpel, snel en volkomen veilig. Nadat je voor Bancontact Mister Cash hebt gekozen om te betalen en de bestelling hebt afgerond, selecteer je de bank waar je normaal ook al je online bankzaken regelt. Je komt direct op de bekende pagina van je bank terecht. Je logt in en hoeft nergens meer naar om te kijken want alle relevante gegevens zijn dan al voor je ingevoerd. Je voldoet daarna de betaling op de voor jou welbekende manier en keurt hiermee de betaling goed. Je ontvangt daarna een bevestiging van je bank en keert terug naar de webshop. De bestelbevestiging van de shop heb je dan inmiddels ook al binnen.
Ondersteunde banken waarmee makkelijk met Bancontact Mister cash betaald kan worden zijn: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

Gemakkelijk betalen met creditcard of PayPal account
Creditcard of PayPal tegoed + 3,5% toeslag;
wij accepteren EuroCard/MasterCard, Visa en American Express. Helaas zijn wij genoodzaakt een toeslag van 3,5% te rekenen bij het gebruik van een creditcard of betaling via een PayPal account.

Cadeau- of tegoedbon; uitgegeven door BMXprotect.nl

Het kan natuurlijk zijn dat jij of je kind ooit een kortingsbon heeft gewonnen bij Robin van der Kolk z’n clinics en graag je gekozen artikelen hiermee wil betalen/laten verrekenen. In het winkelmandje vind je een extra veld voor het indienen van een code voor een kortingsbon. Na het invullen van deze unieke code druk je op ‘kortingsbon toepassen’. Wanneer de kortingsbon (nog) geldig is word je korting meteen weergeven en in je totaalbedrag verwerkt.
Heb je het nummer van de kortingsbon ingevuld, maar hij werkt niet en je hebt nog een geldige in handen; mail ons dan! Je kunt mailen naar info@bmxprotect.nl en wij zorgen binnen een paar uur dat je bon weer werkt. Zorg dat je een foto van bon meestuurt. Dan kunnen wij het controleren en weten wij meteen welke kortingsbon het betreft. 

Offline betalen

Bij een offline betaalmethode kan het enige werkdagen langer duren voordat wij je betaling ontvangen. Omdat je bestelling pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij je betaling ontvangen hebben, dien je rekening te houden met een langere levertijd. U kunt kiezen uit de volgende offline (betaal)methodes:

Vooruitbetaling per bank. Je kunt na het plaatsen van je bestelling het totaalbedrag overmaken op onze bankrekening:
ING Bank: NL34 INGB 0003 456 100 t.n.v. Terra Cotta (BIC/SWIFT: INGBNL2A)

Onze servicepartners:

PayPal

Betaal veilig met je creditcard via PayPal. PayPal verzorgt op een zeer veilige manier je creditcard betaling (AMEX, Mastercard, VISA) zonder dat je een account bij PayPal hoeft aan te maken. Je dient er rekening mee te houden dat je factuuradres hetzelfde moet zijn als het adres op uw creditcard om je betaling op de juiste manier af te ronden. Indien je meer informatie wilt over PayPal klik dan hier

Mollie (diverse betalingsmogelijkheden)

Betaal veilig via je eigen bekende bankomgeving. Bijvoorbeeld met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internet bankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk altijd al gewend bent.
Naast iDeal bieden wij diversen internationale betaalmogelijkheden aan zoals Apple Pay, Giropay, Bancontact, KBC, ING Home’Pay (voor België), Sofort (voor Duitsland) en Przelewy24 (voor Polen).

Orderbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website ingeeft!
De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen.
BMXprotect.nl is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.