Bestel zonder zorgen bij BMXProtect.nl

– Bestel zonder account.
Op onze website heb je alle vrijheid om gewoon rond te winkelen zonder een account aan te maken. Je kunt vrijblijvend producten in je mandje plaatsen en verwijderen. Nadat je je keuze hebt gemaakt zie je in je mandje het subtotaal van je bestelling en kun je hierna in een paar stappen je bestelling definitief plaatsen. Je ziet het! Wij zijn transparant in het tonen alle prijzen zodat je meteen weet waar je aan toe bent.

– Levertijd voorradige artikelen
Kies je een artikel dat voorradig is (bijv. een sale-artikel) én je bestelt het op werkdagen (ma t/m vr) vóór 16.00 uur? Dan verzenden we het nog dezelfde dag! Wij vertrouwen op onze vervoerder dat je bestelling de volgende dag in huis is, maar daar hebben wij geen enkele grip of invloed op.

– Levertijd NIET voorradige artikelen
Voor niet voorradige artikelen hanteren we een standaard levertijd van ± 3-5 werkdagen. Bij de keuze van de maat en/of kleur van je artikel krijg je meteen te zien of je gekozen combinatie op voorraad is of dat deze bij de leverancier besteld moet worden.
Na het plaatsen van je bestelling van een niet voorradig artikel, bestellen wij de artikelen direct bij de leverancier. We zorgen ervoor dat jij je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Indien er een probleem is met de aanlevering van je artikel(en) dan nemen wij direct contact met je op, om te overleggen wat de mogelijkheden zijn en hoe we samen tot een oplossing kunnen komen. Bijvoorbeeld door een andere kleur of een ander model te leveren, komen we er vaak snel uit! Lukt het toch niet aan je wensen te voldoen? Dan crediteren we het eventueel betaalde bedrag binnen 5 werkdagen op je bankrekening of creditcard.

– Verzending
Wij verzenden door de gehele BENELUX en ver daarbuiten! Bestel je voor € 99,00 of meer (verzending binnen NL en BE)? Dan betalen wij de verzendkosten voor je en krijg je het gratis thuisbezorgd. In het ergste geval (als je minder dan € 99,00 besteld) betaal je maximaal € 3,95 verzendkosten binnen Nederland.
Dit zijn de verzendkosten voor de andere landen waar naartoe wij verzenden:
– België: € 9,95 (gratis verzending vanaf € 99,00)
– Duitsland, Frankrijk, Luxemburg: € 11,95 (gratis verzending vanaf € 129,00)
– Denemarken, Oostenrijk, Polen: € 12,50 (gratis verzending vanaf € 129,00)

– Alles inclusief BTW
Zoals eerder gezegd; wij hebben geen verborgen kosten, geen verrassingen. Alle genoemde prijzen in onze website zijn inclusief 21% BTW.